На Виноградівщині необережність під час паління призвела до пожежі

Опубліковано:

15 травня о 12:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Садовій в селі Петрово Виноградівського району.  Про факт пожежі сповістила племінниця власника будинку, яка мешкає неподалік.

Як з'ясувалось, на момент виникнення пожежі у будівлі перебував 83-річний власник та його 55-річний син. Останній хворіє на психічні розлади. Відчувши запах диму, батько пішов подивитись що відбувається. Коли побачив, що кімната сина вщент заповнена димом, не на жарт занепокоївся та побіг за допомогою до племінниці, яка мешкає поруч. Удвох вони вивели на свіже повітря сина із задимленої кімнати та викликали на допомогу рятувальників.

На ліквідацію пожежі залучались вогнеборці місцевої пожежної команди с. Петрово. Вони локалізували пожежу о 12:38 та о 12:41 повністю ліквідували її. В результаті дії вогню знищено одіяло та закопчено стіни.

На щастя,  допомога лікарів швидкої допомоги, яка теж прибула за викликом, чоловікові не знадобилась. Травм та ушкоджень він не зазнав.

Причиною пожежі, ймовірно, стала необережність під час паління сина власника будівлі.  

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід