Вихованка чинадіївського дитбудинку здобула друге місце у Всеукраїнському конкурсі

Опубліковано:

У Києві нагородили переможців Всеукраїнського творчого конкурсу “Молоде покоління за безпеку дорожнього руху”. Переможців вибирали у трьох вікових категоріях: перша категорія – діти віком з 5 до 9 років, друга категорія – діти з 10 до 13 років та третя категорія – діти з 14 до 17 років. У номінації третьої вікової категорії друге призове місце здобула вихованка дитячого будинку смт. Чинадієво Мукачівського району Січ Євгенія.

Традиційно впродовж року маленькі митці через свої творчі роботи передавали власне бачення безпеки руху. Конкурс відбувався у трьох етапах: районний, обласний та всеукраїнський. В загальному по всій державі протягом усього періоду змагалися понад 300 тисяч дітей, а переможцями стали 9, іще додатковими заохочувальними подарунками були нагороджені 21 дитина.

Учасники та гості почули багато добрих і теплих слів від представників установ і організації, а також мали нагоду помилуватися міні-концертом, що для них влаштували курсанти Національної академії внутрішніх справ.

По завершенню церемонії нагородження щасливі діти залюбки доручились до практичних секцій: “поліцейська”, “юридична”, і “медична”, в яких навчались жестам регулювальника, наданню домедичної допомоги постраждалих у ДТП та юридичним азам у сфері безпеки дорожнього руху.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Про Захід