Воловецькі школярі прийняли участь в акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти”

Опубліковано:
Співробітники Держслужби з НС розповіли школярам про пожежі та надзвичайні ситуації, які виникали на території району, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій. Окремо рятувальники звернули увагу учнів на дотриманні заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

До учнів 8-го та 9-го класів звернулась курсантка 4-го курсу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Василина Попелич. Вона розповіла про вищі навчальні заклади у системі ДСНС та зазначила яким предметам  потрібно приділити увагу для вступу до них. Окрім цього, Василина розповіла про те, як проходить навчання в університеті та які перспективи матиме курсант після його закінчення.

По закінченню повчальної години, учні ЗОШ змогли відчути себе пожежними- рятувальниками: приміряти бойовий одяг та каски, пустити воду з пожежного рукава та загасити умовну пожежу. Школярі з цікавістю розглядали пожежний автомобіль  та дізнавались про специфіку роботи вогнеборців.

На згадку про візит до рятувальників, кожному учню було вручено яскраві  листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності, інформує У ДСНС України у Закарпатській області. 

Про Захід