«Тур де Уж»: діти показали дорослим, як правильно відпочивати (фото)

Опубліковано:

Понад півсотні юних велосипедисті позмагалися сьогодні у Боздошському парку.

Діти віком від двох років вправно крутили педалі та кермували біговелами. Традиційний захід погода не зіпсувала, малеча охоче їздила як конкурсними доріжками, так і цілими родинами парковими стежками.

“Тур де Уж” вже не перший рік дає можливість діткам позмагатися у велоспорті, і щороку доводить – саме за двоколісним транспортом майбутнє Ужгорода. Окрім учасників на заїзди приходять подивитися багато глядачів.    

Як зазначають організатори, завдання велоперегонів – пропаганда здорового способу життя і велосипедного спорту серед широких верств населення, популяризація та розвиток дитячого велоспорту в Закарпатті та місті Ужгород, як видовищного виду спорту, пропаганда екологічно чистого виду транспорту та активного сімейного відпочинку.

Мета організаторів – залучення дітей та батьків до регулярних занять фізичною культурою і спортом, активного відпочинку, здорового способу життя, залучення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок в літній сезон, формування традицій активного сімейного відпочинку.

Про Захід

Про Захід