Результати І туру Чемпіонату України з ганлболу анулювали

Опубліковано:





 Нещодавно, в Ужгороді пройшов І тур Чемпіонату України з гандболу, але Федерація гандболу України вирішила “анулювати” усі резултати туру та розпочати оновлений формат жіночої Суперліги.

З 28 жовтня по 2 листопада в місті Бровари (Київська обл.) зберуться 10 команд: “Карпати” Ужгород, “Галичанка” Львів, “Дніпрянка” Херсон, “МОШВСМ-Реал” Миколаїв, “Спартак” Київ, “Педуніверситет-Енерго” Тернопіль, “Хмельничанка” Хмельницький, “Економ-університет” Тернопіль, “ДЮСШ № 21-ЦСКА” Київ та ГК “Бровари” Бровари, які розпочнуть І-й з'їздний тур Чемпіонату України з гандболу.

Всі ці команди поділені на дві підгрупи, “Захід” та “Центр-Південь”. До “західної” підгрупи увійши такі команди: “Карпати” Ужгород, “Галичанка” Львів, “Педуніверситет-Енерго” Тернопіль, “Хмельничанка” Хмельницький та “Економ-університет” Тернопіль.

“Центр-Південь”: “Дніпрянка” Херсон, “МОШВСМ-Реал” Миколаїв, “Спартак” Київ, “ДЮСШ № 21-ЦСКА” Київ та ГК “Бровари” Бровари.

В Броварах ужгородські “Карпати” проведуть матчі проти таких команд:

28.10 – ГК “Бровари” Бровари;
29.10 – “ДЮСШ № 21-ЦСКА” Київ;
30.10 – “Спартак” Київ;
01.11 – “МОШВСМ-Реал” Миколаїв;
02.11 – “Дніпрянка” Херсон;

Отож, команда Валерія Войналовича матиме чудову можливість набратися ігрового досвіду у внутрішньому чемпіонаті, оскільки вже 15 листопада “Карпати” зіграють із шведським “H 65 Höörs”, в рамках 3-го рауну Кубку ЄГФ. Домашній матч-відповідь запланований на 22 листопада, с спортивному залі “Карпати-Арена”.

Нагадаємо, що львівська “Галичанка” стартує в Кубку Виклику, тому також 15 листопада проведе свій перший поєдинок з голандським Virto-Quintus.


Про Захід