Визначили переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Empire of talents»

Опубліковано:

З 29 квітня по 2 травня у Мукачеві проходило грандіозне дійство – І Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва “Empire of talents”.
Учасники фестивалю виступали у декількох номінаціях, серед яких вокал, хореографія, інструментальна музика, театральне мистецтво, циркове мистецтво, мажоретки, барабанщиці, моделінг, дизайн одягу, оригінальний жанр.

Оцінювали виступи молодих виконавців професіонали з різних галузей мистецтва: Зінаїда Варі, Борислава Білоцерківська, Амадор Лопес, Наталя Бучинська, Тимофій Нагорний, Юрій Фальоса, Тарас Шіт, Олег Серафін, Андрій Князь та Ігор Білик. 

Гала-концерт та офіційне нагородження переможців проходило у міському парку “Перемога”. Щиро радіємо за юних вихованців шкіл естетичного виховання міста та центру культури і відпочинку “Паланок”, які прийняли активну участь та здобули почесні нагороди: 

Мукачівська дитяча школа мистецтв №2 – І премія у номінації “Вокальне мистецтво” Габріела Пашко – учениця 6 класу (викладач Катерина Могилевець). Учениця 4 класу Остап'юк Ярина (викладач Галина Беца) нагороджена Дипломом у цій номінації. Гран-прі фестивалю у театрального колективу “Росинка” (керівник Вероніка Тищук).

Центр культури та відпочинку “Паланок” – ІІ премія у номінації “Академічний вокал. Хори” – дівочий хор “Співочі серця” (керівник Еріка Пуга), ІІІ премію у номінації “Стилізована хореографія” та сертифікат на фотосесію здобув хореографічний колектив “Паланок” (керівник Еріка Шебела).

Мукачівська дитяча школа мистецтв №1 ім. Степана Мартона – у номінації “Естрадний вокал” нагороди отримали учні класу викладача Ігоря Білика: І премія – Анастасія Балог (5 вікова категорія), ІІ премія – Дмитро Зийбер (3 вікова категорія), ІІ премія – дует Вікторія Кривляк та Дмитро Зийбер (змішана вікова категорія), дипломом за участь у цій номінації нагороджена учениця Вікторія Кривляк. У номінації “Академічний вокал” ІІІ премія у Антона Бушко, викладач Вероніка Гаснюк (молодша категорія).

Мукачівська міськрада

Про Захід