Валерій Мурга: “Перший раз чую про земельну ділянку Сергія Князєва”

Опубліковано:

Начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга спростував недостовірну інформацію, оприлюднену на сторінці в соціальній мережі facebook одіозного депутата Миколи Кокіш-Мельника про виділення земельної ділянки голові Нацполіції Сергію Князєву в Шаяні, Хустського району.

“Офіційно заявляю, що ніколи не виділяв і навіть не чув ні про яку земельну ділянку голови Нацполіції Сергія Миколайовича Князєва”, – заявив Валерій Мурга.

Валерій Мурга наголосив, що вилучення земельної ділянки лісогосподарського призначення та їх зміна проводиться виключно за погодженням Кабінету Міністрів. 

“Враховуючи наведені факти, я прошу журналістів не поширювати недостовірну інформацію, а депутату від “УКРОПа” зайнятися служінню інтересам громади. Окрім того, я закликаю покладатися тільки на офіційні повідомлення Прес-служби Закарпатського ОУЛМГ і не вірити пліткам. А про фейкову інформацію прошу повідомляти у Прес-службу або правоохоронні органи”, – резюмував Валерій Мурга.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід