Діти з Луганщини показали роботу рятувальників в малюнках (Фото)

Опубліковано:

11 дітей – вихованців Нижнєнського навчально-виховного комплексу №35 з Попаснянського району Луганської області отримали подарунки від рятувальників та громадського об'єднання “Неємія”.

Впродовж 12-20 квітня, завдяки сприянню волонтерів, школярі з Луганщини перебували на відпочинку в навчальному центрі “Неємія” в м. Ужгород, де знайомилися з побутом та традиціями закарпатців.

20 квітня, у переддень від'їзду групи, у гості до малечі завітали працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області на чолі із заступником начальника управління – Богданом Ільковичем та представниками регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Рятувальники розповіли про правила безпечної поведінки вдома й на вулиці та про пожежну безпеку весняно-літнього періоду. Також із школярами спілкувався представник служби психологічного забезпечення.

Після своїх виступів гості надали можливість закріпити свої знання на практиці та запропонували малечі намалювати малюнки для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості “Безпека в житті-життя в безпеці 2017”.

Дітки з радістю відгукнулися на пропозицію рятувальників й взялися за роботу.

Після творчості рятувальники  та представник громадського об'єднання “Неємія”  Тетяна Мачабелі нагородили школярів цінними подарунками.

Також рятувальники пообіцяли, що їх роботи обов'язково будуть надіслані в м.  Київ для участі  у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід