Голова Нацполіції і міністр-радник Посольства Японії в Україні висадили в Ужгороді сакури (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Сьогодні, 18-го квітня, в Ужгороді на Православній набережній в рамках візиту до обласного центру міністра-радника Посольства Японії в Україні Мічіо Харади представники міської та крайової влади разом з міністром висадили дерева сакури.

Варто зауважити, що 2017-ий рік є роком Японії в Україні. З приводу цього посольство Японії в Україні висадить дерева сакури не тільки в Ужгороді, але й в інших містах держави. Всього більше двох тисяч сакур. Ужгороду подарували 30 дерев. 10 вже висадили на проспекті Свободи, а ще 20 посадять восени. На Православній набережній висадили два десятки деревцят, які придбало саме місто.

Разом з високим гостем сакуру біля пам'ятника загиблим працівникам внутрішніх справ садили Голова Національної поліції України Сергій Князєв, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, міський голова Богдан Андріїв, очільник ГУНП Закарпатської області Роман Стефанишин інші посадовці, а допомагали їм в роботі ужгородські школярі із школи №11.

Пан міністр-радник відзначив, що для нього було несподівано побачити таку кількість сакур в Ужгороді, і хоча він відвідує Ужгород вперше, хотів би завітати ще раз.

Натомість Сергій Князєв подякував японським урядовцям за співпрацю та допомогу Національній поліції України.

“Про Захід” 

Про Захід