Деталі затримання на хабарі трьох співробітників внутрішньої безпеки ДФС в Закарпатті (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні, 15-го квітня, Служба безпеки України на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомила про затримання на хабарі співробітників внутрішньої безпеки ДФС в Закарпатській області.

Правоохоронці від СБУ та прокуратури “упіймали” на хабарі керівника одного керівник управління ВБ ДФС в Закарпатській області. Було встановлено, що керівник і 2 його підлеглих вимагали 300 доларів від місцевого підприємця, натомість пообіцяли, що не робитимуть перешкод під час митного оформлення партії імпортного товару.

Правоохоронці встановили, що посадовець спільно з двома підлеглими вимагали триста доларів США з місцевого комерсанта. За цю суму вони обіцяли не перешкоджати митному оформленню партії імпортних товарів. При чому, усіх трьох вимагачів правоохоронці затримали в самому центрі Ужгорода, а на додачу під час обшуку в одного з них знайшли паспорт громадянина держави-сусіда.

Наразі розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 14 та частиною 3 статті 368 ККУ.

Водночас начальник Головного управління Державної фіскальної служби в області  Олексій Петріченко подякував правоохоронцям спецслужб, які допомагають “лікувати ДФС від корупції на місцях”.

 

Про Захід