Під час свят правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі

Опубліковано:

Поліціянти радять подбати про безпеку у помешканні під час Великодніх днів. 

У святкові дні Великодня працівники поліції охорони Закарпаття працюватимуть у посиленому режимі несення служби. Поліцейські забезпечать охорону не тільки об'єктів, які охороняються, але й стежитимуть за дотриманням громадського порядку, інформує управління поліції охорони в Закарпатській області

– Святкова пора – це, як правило, нагода відпочити та провести час з родиною, але нерідко поки одні відпочивають, інші зважуються на порушення закону. Під час патрулювань, наряди групи затримання повинні бути особливо уважними, – каже Андрій Литовченко начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області

Особливо пильно правоохоронці стежитимуть за безпекою громадян у місцях масових святкувань та поблизу церков. Цілодобово на маршрутах перебуватимуть 12 службових поліцейських автомобілів нарядів груп швидкого реагування. Власне, керівник структури звертається і до жителів краю, аби ті не забували: святкова пора – нажива для “домушників”.

– Громадянам, відправляючись на святкування, не варто забувати про безпеку власного помешкання, адже, на жаль, більша частина проникнень трапляється якраз у святкові дні, чи то в пору відпусток. Не залишайте ключі від дому в поштових ящиках, на дверній рамі, під кошиком. Просіть близьких сусідів приглянути за помешканням і, основне, не розповідайте малознайомим людям про те, що ви кудись збираєтесь, скільки часу вас не буде вдома, – наголосив полковник поліції.

Аби свято для Вас не запам'яталось неприємними сюрпризами, не нехтуйте правилами безпеки. Подбайте про себе та безпеку власного помешкання, і тоді Великдень принесе Вам тільки хороші емоції.

 

Про Захід