На Закарпатті запрацював мобільний сервісний центр МВС

Опубліковано:
 

Мобільний сервісний центр МВС (МСЦ МВС) вперше здійснив виїзд в Закарпатській області, а саме до гірського населеного пункту смт. Міжгір'я. 

Враховуючи те, що у віддаленому населеному пункті смт. Міжгір'я та Міжгірському районі є багато жителів, які працевлаштовані за межами України. Напередодні Великодніх свят повернувшись додому дізнались, що до них приїхав оснащений сучасним обладнанням мобільний пересувний сервісний центр – вирішили не зволікати, а скористатись послугами державного сервісу, який рухається назустріч громадянам. В іншому разі їм довелося б подолати понад 70 км до найближчого стаціонарного сервісного центру. 

 

Олександр Шкоба – в.о. директора регіонального сервісного центру МВС привітав Залезинського Володимира Темофійовича, котрий замінив посвідчення водія, яке отримав ще у 1984 році. Третякова Олена перереєструвала свій транспортний засіб, не виїжджаючи за межі свого району, чим була дуже задоволена. Галай Василь Юрійович (30 років) також здійснив перереєстрацію транспортного засобу. Загалом у пересувному МСЦ було здійснено такі операції:

 

– замінено 11 посвідчень водія; – здійснено 6 реєстрацій та перереєстрацій транспортних засобів; 

– оформлено 3 запити на отримання довідок про відсутність судимостейГолова Міжгірської районної ради Василь Щур спільно з мером Міжгір'я Віталієм Цімботою вперше скористались послугами пересувного сервісного центру. Громадяни Міжгірського району виявили велику зацікавленість в наданих послугах МСЦ МВС і чекають наступного його приїзду. 

 

Тепер не потрібно їхати у державний сервіс – він сам приїде до вас. Працює центр на запит від органів місцевого самоврядування. Даний сервісний центр буде працювати по мірі надходження заяв від жителів району. 

 

Переглянути які документи необхідні для отримання послуг можна на сайті ГСЦ МВС та РСЦ МВС. З графіком курсування та інтерактивною картою маршрутів можна ознайомитись на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі “Мобільні СЦ”. 

 

Прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області

Про Захід