Великоберезнянські рятувальники побували у чоловічому монастирі

Опубліковано:

Рятувальники продовжують здійснювати масово-роз'яснювальну роботу із представниками духовенства та вірниками аби Великодні свята пройшли безпечно.

Так, 13 квітня, рятувальники Великоберезнянського сектора Управління ДСНС України у Закарпатській області провели зустріч з представниками духовенства Свято-Миколаївського чоловічого монастиря та нагадали їм основні правила пожежної безпеки для культових споруд та під час освячення Великодніх кошиків. 

Аналогічні заходи відбулись того ж дня у Воловецькому районі. Рятувальники відвідали 15 храмів, де відбуватимуться святкові богослужіння. Також розповсюдили пам'ятки та листівки із протипожежними правилами та звернули увагу духовенства  на предмет дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах та наявності первинних засобів пожежогасіння.

Відповідний за тематичним спрямуванням захід відбувся і в Іршавському районі. Фахівці ДСНС розповсюдили більше тисячі листівок серед вірників під час хресної ходи, яка відбулась у с. Сільце. Відвідали рятувальники і церкву Успіня Пресвятої Богородиці. Храм знаходиться у найвіддаленішому населеному пункті Іршавщини – селі Крайня Мартинка. Окрім інструктажу з пожежної безпеки працівник районного відділу ДСНС розповсюдив видавничо-друкарську продукцію за темою: “Як зробити Великдень безпечним?”

 У ДСНС України  у Закарпатській області

Про Захід