Перед поверненням в АТО закарпатські солдати отримали каремати та дощовики (ФОТО)

Опубліковано:





Службовці 128-й механізованої бригади, яка базується в Ужгороді, повертаються в зону бойових дій на Сході України. Коли точно це станеться – невідомо, але найближчим часом. Можливо, навіть у понеділок. Поки що керівництво частини очікує на розпорядження Міноборони.

Напередодні відправлення солдатів силами волонтерів, небайдужих людей, а також за рахунок держави, забезпечують всім, що їм знадобиться для ведення служби в холодну пору року.

Так, сьогодні вони отримали каремати та дощовики від волонтерів, а також народного депутата Валерій Пацкана та його друга й соратника Роберта Горвата. 200 карематів та стільки ж дощовиків Пацкан і Горват закупили за власні кошти.

Крім того, завтра-післязавтра частина отримає також близько 500 пар берців та стільки ж комплектів теплого зимового одягу. Про це розказав Валерій Пацкан, який тривалий час спілкувався з міністром оборони України Степаном Полтораком та його заступниками, наполягаючи на тому, що без одягу та взуття відправляти хлопців не можна. В Міноборони його почули, тож солдати очікують на обновки.

Керівники частини запевняють: завдяки волонтерам і небайдужим людям армія нині існує і продовжує захищати державу. “Без народу не буде армії, а без армії – держави”, – наголошують захисники.

Про Захід


Про Захід