У буковинської поліції “є зуб” на… поліцію. Тому суддя виправдала поліцейського-наркомана

Опубліковано:

Сьогодні, 4 квітня, суддя Кіцманського райсуду Чернівців Тетяна Олексюк оголосила виправдувальний вирок затриманому “під кайфом” за кермом поліцейському Миколі Мендрішоре.

Під час судового засідання екс-поліцейський повідомив, що не він керував автомобілем, а його знайома дівчина, авто було поламане і не рухалася. Також повторний тест на алкоголь і наркотики, який провели через 5 (!) днів, показав, що чоловік абсолютно тверезий, інформує police.

Дівчина-свідок розповіла що, коли машина зламалася, вона включила правий поворот (запам'ятайте це) і припаркувалася накатом на краю дороги. Потім з'ясувалося, що злетіла клема з акумулятора. Суддя Олексюк не взяла до уваги те, що знає кожен водій:  при відключенні АКБ світлові прилади в авто не працюють!

Найцікавіше, як заявила суддя, поліція не має права зупиняти і оформляти протоколи за кермування автомобілем в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Це право має лише… міліція, якої, які відомо, у нас вже давно немає. 

Сам горе-поліцейський, заявив, що в поліції є “зуб” на… поліцію. Тому поліція постійно переслідує поліцію і фабрикує проти неї адміністративні протоколи! Зал реготав.

Про Захід