Тячівські поліціянти затримали грабіжників

Опубліковано:

Вчора, 3 квітня, працівники Тячівського відділу спільно з оперативниками обласного управління Закарпатської поліції затримали групу злочинців, в яку входили троє мешканців Тячівського району – 18-ти та 23-річні жителі смт. Буштино, та 20-річний мешканець с.Руське Поле.

Троє товаришів здійснили серію злочинів на території району. На їхньому рахунку вже три крадіжки з будинків громадян (привласнили коштовну техніку, ювелірні вироби, грошові кошти), два угони транспортних засобів (в обох випадках це були мотоцикли) та останнім їхнім злочином став розбій, який вони вчинили декілька днів тому в смт.Буштино. Там, двоє з них в капюшонах та з рукавицями на руках увірвалися в будинок потерпілого, зв'язали його та винесли з помешкання 80 тисяч гривень і 17 тисяч доларів.

Для проведення спецоперації по затриманню групи злочинців залучалися спецпризначенці. Наразі за всіма фактами слідчі, за процесуальним керівництвом Тячівської районної прокуратури, проводять досудові розслідування, а оперативники перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших злочинів на території міста та району. Всім злочинцям оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та взято під варту. Готуються необхідні матеріали для направлення провадження до суду, який і прийматиме остаточне рішення по справі, інформує відділ комунікації поліції у Закарпатській області.

 

Про Захід