На Міжгірщині п’яний водій збив велосипедиста та втік

Опубліковано:

Водій легковика, грубо порушивши правила дорожнього руху, збив велосипедиста та намагався уникнути відповідальності. Правоохоронці затримали втікача та розпочали за даним фактом розслідування.

Вчора, 31 березня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим в с.Синевир Міжгірського району. На місце події прибули правоохоронці, які встановили, що на 42-річного потерпілого здійснив наїзд невідомий, який втік з місця пригоди. За словами потерпілого правопорушник виїхав на зустрічну смугу дороги та наїхав на нього. Внаслідок зіткнення хлопець отримав значні ушкодження та був доставлений до медзакладу з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забійні рани лиця.

За гарячими слідами поліцейські розшукали правопорушника та автівку. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик, а водія в лікарню, адже він керував транспортним засобом в нетверезому стані, і після скоєного він впав у алкогольну кому.

За даним фактом слідчі Міжгірського відділення поліції розпочали кримінальне провадження та проводять досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події, зокрема і ступінь сп'яніння водія.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід