Біологи УжНУ вітали поповнення факультету й обирали найгарнішу (ФОТО)

Опубліковано:





 Біологи Ужгородського національного університету в одному з нічних закладів обласного центру вітали на святі своїх першачків. Крім того, на заході також обирали найвродливішу дівчину факультету. За титул красуні змагалося вісім чарівних студенток: Валентина Морека, Анастасія Денисюк, Марія Макай, Галина Савчак, Юлія Лукач, Маріанна Райчинець, Катерина Кулікова та Рената Фединець.

Перед початком дійства, доки господарі свята ще додавали останні штрихи до організації, гостям нудьгувати не доводилося – присутнім показували ролики про біологічний факультет, практику студентів тощо. Завдяки цьому гості (а їх зібралося чимало, адже, крім столиків, були ущерть заповнені балкончик та місця для проходу) могли ознайомитися з життям цього підрозділу.

Ведучі заходу – Христина Циганин та Сергій Обриський – привітали всіх зі святом і розпочали вечір із представлення високоповажного журі, адже саме на нього було покладене нелегке завдання: визначити, хто саме із вісьмох дівчат стане Міс біологічного факультету – 2014. 

Дівчата презентувалися в кількох виходах-конкурсах, намагаючись якомога повніше розкрити себе: в українському вбранні, у стилі Майкла Джексона, у шкільній формі, в інтелектуальному конкурсі, у літній одежі та вечірніх сукнях. А між виходами присутніх розважали співами та КВН-виступами команди біологічного (“Агробіоценоз”) та філологічного (“А ШО?!”) факультетів. Також ведучі запропонували конкурси: найвеселішим виявився той, у якому студенти помінялися ролями з викладачами-чоловіками і влаштували викладацького “Містера біологічного факультету” з виходом-презентацією та інтелектуальним конкурсом. Особливо вразив нестандартний вихід заступника декана Віталія Симочка, котрий виконав акробатичний трюк – сальто.

Наприкінці вечора, коли підійшов час нагородження учасниць, декан біофаку Ярослава Гасинець вручила грамоти тим, хто активно долучився до організації цього заходу. Завершальним акордом стало фаєр-шоу у виконанні Мирослава Дудаша та Надії Микулинець. А вердикт журі виявився таким:

• Міс глядацьких симпатій – Валентина Морека;

• Міс інтернет – Марія Макай;

• Міс інтелект – Катерина Кулікова;

• Міс дружелюбність – Анастасія Денисюк;

• Міс посмішка – Юлія Лукач;

• Міс вишуканість – Маріанна Райчинець;

• Міс фото – Рената Фединець;

• Міс грація – Галина Савчак.

Головною ж красунею свята і відповідно Міс біологічного факультету ' 2014 стала Анастасія Денисюк. Вітаємо переможницю і всіх біологів нашого вишу!

Ірина Левіна, Медіацентр УжНУ


Про Захід