На Буковині “пов’язали” екс-міліціонера під час дачі хабара поліцейському

Опубліковано:

Не перешкоджати гральному бізнесу і за це щомісячно  отримувати винагороду майору чернівецької поліції запропонував місцевий житель. До слова, у минулому він служив у лавах міліції. Про таку пропозицію поліцейський повідомив своє керівництво і внутрішню безпеку Нацполіції. За спробу підкупу правоохоронця зловмисника затримали.

33-річний мешканець Чернівецької області — колишній міліціонер, звільнений з органів за власним бажанням 2009 року. Потому мав судимості за розбійні напади та крадіжки в особливо великих розмірах. Цього разу вирішив підзаробити з допомогою незаконного грального бізнесу, повідомляє “КОРД”.

Зловмисник прийшов у Кіцманський відділу поліції і запропонував заступнику начальника підрозділу регулярно сплачувати певну суму в обмін на безперешкодну роботу гральних автоматівв одному із сіл області.

35-річний майор на злочинну оборудку не пристав. Коли ж буковинець приніс завдаток  – 2 тисячі гривень у службовий кабінет посадовця, його затримали співробітники внутрішньої безпеки і слідчих ГУНП в Чернівецькій області, бійців КОРД, під керівництвом облпрокуратури.

Гроші, принесені як хабар, у чоловіка вилучили, а його затримали.

Відео з затримання ТУТ.

 

Про Захід