Ужгородські рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Опубліковано:

Так, 23 березня відбулось позапланове відпрацювання рятувальників села Великі Лази Ужгородського району. Тут, окрім бесід із населенням та активом села, працівники Служби порятунку провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” на території місцевої школи. Долучились до профілактичного заходу й представники ПАТ “Закарпатгаз” та місцевого органу влади.

Понад 120 учнів 8-11 класів дізнались від рятувальників правила дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, побачили на власні очі пожежно-рятувальний автомобіль та на хвилину відчули себе справжніми вогнеборцями.

У ході розмов із підростаючим поколінням рятувальники звертали увагу дітей на “пожежній” проблемі сьогодення – загораннях внаслідок спалювання сухої трави та чагарників. Фахівці ДСНС надали вичерпні відповіді на запитання школярів, а для кращого засвоєння роздали інформаційно-роз'яснювальні листівки.

На завершення заходу педагогічний колектив та вихованці навчального закладу подякували організаторам і учасникам громадської акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти.” за змістовний і пізнавальний захід, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

 

Про Захід