На Прикарпатті хлопець зламав дівчині щелепу, бо та не захотіла вночі йти до нього додому

Опубліковано:

Коломийський міськрайсуд виніс вирок мешканцю Коломийщини Івано-Франківської області, який зламав дівчині щелепу за те, що вона відмовилася йти до нього додому.

Потерпіла розповіла, що торік 30 жовтня вони з обвинуваченим разом поверталися з нічного клубу. Хлопець запропонував їй піти з ним до нього додому, але вона відмовилася. В результаті між ними виникла словесна суперечка, яка переросла у сутичку. Хлопець удар рукою дівчину в обличчя, зламаши щелепу, повідомляє “Фіртка”.

Травми дівчина лікувала в обласній лікарні і це, за її словами, кардинально вплинуло на її  фізичне і психічне здоров'я: вона і за кілька місяців після травмування відчуває біль, почала  боятися  вийти на  вулицю. Тож у суду потерпіла просила присудити їй відшкодування у 60 тисяч грн.

Та суд, оскільки обвинувачений зізнався і розкаявся, допомагав слідству, присудив чоловіку обмеженнямволі на 1 рік з випробуванням. Також він має сплатити потерпілій 6 тис. грн. витрат на лікування і 8 тис. грн. як відшкодування моральної шкоди.

Про Захід