“Проспект” виграв головний трофей Ужгородської футзальної ліги

Опубліковано:

Чемпіонат із футзалу (міні-футболу, або ж футболу в залі) Ужгородської футзальної ліги завершився у неділю, 19 березня. У змаганнях, які стали дуже популярними, загалом взяли участь 24 команди, в складі яких виступали майже 400 гравців.
Фінальну частину Ужгородської футзальної ліги, яка пройшла у неділю у спорткомплексі “Зінедін”, відкрив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович зазначив: радий, що футзал набрав такої популярності в нашому місті, побажав учасникам перемог, а вболівальникам – насолоди від спортивного дійства.

Розпочали боротьбу за першу сходинку команди першої ліги “Тиса-1” та “Тімвір”. У напруженій боротьбі чемпіоном у першій лізі стає команда обласного телебачення “Тиса-1”, яка з рахунком 2:1 здолала суперників.

Почесний кубок вищої ліги отримав колектив УжНЕТ, який із рахунком 4:2 здобув перемогу над “Коритнянами”.

У зустрічі команд суперліги “Проспект” – “Минай-1” не було рівних “Проспекту”, який переміг із розгромним рахунком 9:4 і виборов головний трофей УФЛ.

Спеціальні призи отримали кращі гравці в усіх лігах у своїх номінаціях.

Участь у церемонії нагородження взяли заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак та заступник голови Федерації футболу Закарпаття Віктор Качур, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Про Захід