67-річний хустянин загинув на пожежі власного будинку

Опубліковано:

20 березня о 17:34 вогнеборцям 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст повідомили про пожежу в житловому будинку, що на вулиці Макаренка в селі Ракош Хустського району. Про це у телефонному режимі повідомили сусіди 67-річного власника помешкання.

На момент прибуття бійців ДСНС, місцеве населення власними силами вже зуміли приборкати вогняну стихію. Остання лишила після себе  загиблого господаря, знищене ліжко та пошкоджені наявні в кімнаті речі домашнього вжитку.

Деталі справи з'ясовують правоохоронці. Ймовірніше за все чоловік став жертвою власної недбалості під час паління.

За статистикою, серед найпоширеніших причин виникнення пожеж в житловому секторі  та загибелі людей на них є куріння у ліжку, найчастіше в нетверезому стані. За правило, переважно на селі, проживає чимало непрацюючих громадян, які часто використовують свій вільний час для вживання алкогольних напоїв. Це знижує рівень відчуття особистої безпеки. Враховуючи те, що  холодної пори алкогольні напої, за правило, вживаються в  будинках та квартирах, це врешті решт призводить до пожежі. Розвиток подій іде за одним і тим же сценарієм. Людина випила, потім закурила у ліжку та не помітила, як задрімала і при цьому випустила з рук недопалок, інформує  У ДСНС України у Закарпатській області.

 

 

 

 

Про Захід