Студенти-журналісти побачили «Інтер» зсередини

Опубліковано:





 11 студентів-журналістів побували на одному з центральних телеканалів України – “Інтері”. У попередніх матеріалах ми розповідали, як вони здобули цю можливість. пише Медіацентр УжНУ

Перше, про що розповідають, – це враження від столиці. Від революційного духу, який ще там не вивітрився. Від того, що ти разом із друзями “можеш торкнутися до серця України”. Багато селфі і звичних фотографій, бурхливих емоцій від масштабу всього, що навколо тебе, нові відчуття (додали трошечки екстриму) і професійний досвід та поради.

Журналісти телеканалу “Інтер” провели для них екскурсію на телестудії, звідки щодня виходять ранкові та вечірні новини, розказали про специфіку її роботи, провели майстер-клас з користуванню камерою, якою оператори знімають сюжети.

Кульмінацією вечора стала передача Євгена Кисельова “Чорне дзеркало”, в якій брали участь відомі політики, експерти, бійці нацгвардії. Враження самих студентів у коментарях:

“Напевно, всі творчі люди живуть імпровізуючи, але ми це зробили навпаки. Поїздка до Києва – наочний тому приклад. Метою нашого заплановано-незапланованого “тревелу” були саме ті емоції, відчуття і врешті ендорфіни, яких набули за ці 3 дні. Крім того, що поповнили свої мемуарні запаси інстаграмфотками у Макдональсі та на Хрещатику (що не менш важливо, до речі), відвідали ТВ-студію “Інтер”, удосталь надихалися столичним, не першої свіжості повітрям, так і не скуштувавши київського торту за 80 гривень…

 

 


Про Захід