В Ужгороді відбулися турніри з пауерліфтингу та міні-футболу для вуличних команд

Опубліковано:

Карпатська Січ одночасно провела в Ужгороді два спортивні турніри: з пауерліфтингу та міні-футболу для вуличних команд. Спортивні заходи приурочені до 78-ї річниці з дня проголошення незалежності Карпатської України. Турнір з пауерліфтингу проходив у “Viper gym”. Змагання пройшли в атмосфері спортивного братертства, а переможці отримали призи у вигляді кубку, медалей та тематичних футболок від Карпатської Січі. 
Серед жінок у ваговій категорії до 57 кг з результатом 45 кг перемогла Олександра Тиводар, а у категорії до 63 кг – Вікторія Козарь, котра підняла 65 кг. У змаганнях чоловіків чемпіонами стали Олександр Соломко (підняв 75 кг у ваговій категорії до 59 кг), Іван Телегій (157,5 кг до 66 кг), Олександр Шляхта (170 кг до 74 кг), Максим Офіцинський (140 кг до 83 кг), Леонід Квятковський (147,5 кг до 93 кг), Ігор Коренюк (185 кг до 120 кг). 
Водночас в центрі міста, на майданчику ЗОШ №3, відбувався турнір з міні-футболу в якому брали участь звичайні вуличні хлопці, що через комерцію та заполітизованість не мають змоги виступати в професійних футбольних командах. Не зважаючи на дощ та холод, юнаки все ж прийшли зі своїми командами позмагатись за кубок Карпатської Січі, який виграли найвправніші парубки. Турнір вийшов захоплюючим, дружнім та енегрійним, юнаки зійдуться на футбольному полі вже на наступному турнірі і можливо кубок Карпатської Січі опиниться в руках іншої команди. 

Прес-служба Карпатської Січі
 

Про Захід