Молодики викрали з будинку золото, 300 доларів та … вісім пляшок горілки

Опубліковано:

Під час виїзду на повідомлення по лінії “102” спільний наряд поліції охорони Закарпаття та Іршавського ВП Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області затримали двох хлопців, що намагалися “обчистити” будинок у місті Іршава.

Невідомі проникли у будинок, коли господарів вдома не було. Зловмисники було розпочали поратись у пошуках здобичі. Однак господарі вчасно повернулися додому. Помітивши сліди проникнення, одразу зателефонували в поліцію.

Поліцейські охорони разом з колегами Іршавського ВП якраз патрулювали містом. Об 11.50 отримали повідомлення від чергового і одразу відправились на місце події.

Однак, і господар не сидів, склавши руки: заблокував непроханих гостей у помешканні. Поліцейські, прибувши на місце події, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали законопорушників.

Власне, злочинців виявилось двоє – неповнолітній місцевий житель, та безробітний 18-тилітній житель сусіднього села – Вільхівка.

Як виявилось, молодики намагалися поживитись, викравши золотих коштовностей загальною вагою близько 50 г, грошей у сумі майже 300 доларів та вісім пляшок горілки.

На місце події було викликано СОГ Іршавського ВП Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

По даному факту наразі проводиться подальша перевірка, інформує управління поліції охорони в Закарпатській області.

 

Про Захід