Ужгородцям презентують фестиваль кіно “100 фільмів за 100 хвилин”

Опубліковано:

В Ужгороді відбудеться неймовірно цікавий проект “100 фільмів за 100 хвилин”. 
Разом із початком весни та весняним теплом в Ужгороді з'являємось і ми — всеукраїнський фестиваль однохвилиного кіно з усього світу — “100 фільмів за 100 хвилин 2016”. Цього року ми вп'яте поспіль вибрали з багатьох тисяч фільмів нашу “однохвилинну сотню”, яка покликана відновити стомлені мозкові клітини нашого надшвидкового життя. 

Якщо у тебе недостатньо часу для ста, десяти чи, навіть, одного фільму на тиждень, місяць або рік, якщо півторагодинна мелодрама на ультрам'яких кріслах розважальних кінотеатрів вже після ввідних титрів переводить тебе до царства Морфея — знай, ця подія для тебе!

З самого початку створення проекту — це експеримент, передусім експеримент над собою. Гарантувати, що після перегляду тебе можна буде назвати “нормальним”, не може ніхто! 

“100 фільмів за 100 хвилин” — це фестиваль кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом вислів “Стислість – сестра таланту!” Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 100 секунд!

Отож, в Ужгороді з 17 по 19 березня о 19:00 запрошуємо у культурно-історичний центр “Совине гніздо”.

Ціна: 40грн. (на один день показу)
Придбати квитки можна буде беспосередньо перед початком сеансів.
Програма показів всі дні однакова.
 

Про Захід