Мукачівка порізала колишнього чоловіка кухонним ножем

Опубліковано:

Жителька Мукачівщини двічі вдарила колишнього чоловіка кухонним ножем, повідомив відділ комунікації поліції у Закарпатській області. Сьогодні опівночі в поліцію Мукачева надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 41-річного жителя Мукачівського району з ножовим пораненням грудної клітки. В лікарню прибула слідчо-оперативна група.
Як встановили працівники поліції Мукачева, ножове поранення потерпілому завдала його колишня дружина. Як розповіла жінка, її колишній чоловік, з яким вони розлучилися ще в 2011 році, прийшов ввечері до неї додому в стані алкогольного сп'яніння і затіяв сварку. Далі став бити на кухні екс-дружину та їхню 7-літню доньку, не випускаючи їх із кухні. Від безвиході жінка схопила кухонний ніж і двічі вдарила ним у груди й живіт свого кривдника…
За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.15, ст.115 Кримінального кодексу України (Замах на навмисне вбивство). Вирішується питання про обрання фігурантці справи міри запобіжного заходу. До слова, жінка має на утриманні трьох дітей і маму-інваліда.

Про Захід