Воловецькі рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання

Опубліковано:

07 березня у селі Гукливий, що на Воловеччині, відбулось пожежно-профілактичне відпрацювання. Перш за все, фахівці Служби порятунку “101” поінформували представників місцевої влади про заходи пожежної безпеки та закликали органи влади та актив села активно долучатися до навчання населення цих правил. Рятувальники окреслили ситуацію щодо пожеж та загибелі на них людей на території Воловецького району та населеного пункту зокрема.

Після цього рятувальники, представники поліції та актив села відвідали приватні домоволодіння, під час чого розповіли громадянам про “весняні” правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Також, надзвичайники рекомендували мешканцям сільської місцевості пильнувати за справністю пічного опалення та електромережі. Традиційно, посилену увагу приділили групі ризику: інвалідам та соціально неблагополучним громадянам, малозабезпеченим та самотнім особам похилого віку. 

Завітали рятувальники й до дошкільного навчального закладу де провели виховну годину для дітлахів. Під час лекції з питань безпеки життєдіяльності у максимально доступній для дитячого сприйняття формі вони намагалися донести прості аксіоми безпеки.

Аби місцеві пам'ятали та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки, рятувальники вручали пам'ятки з основними правилами пожежної безпеки й послідовними діями в екстрених випадках.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

 

Про Захід