Львівські дфс-ники вже тричі попалися на кримінальних корупційних правопорушеннях

Опубліковано:

Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області інформує, що впродовж січня 2017 року, в ході проведення заходів щодо запобігання та протидії корупції, в тому числі в рамках співпраці з іншими правоохоронними органами, виявлено 3 факти кримінальних корупційних правопорушень вчинених працівниками органів ДФС у Львівській області. За всіма виявленими фактами, слідчими органами проводиться досудове розслідування, зокрема:

–         за статтею 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) – 2 провадження, з яких 1 особі оголошено підозру;

–         за статтею 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем) – 1 провадження,

Управління внутрішньої безпеки вкотре звертається до представників підприємств та громадян, яким відомі факти корупції та зловживання службовим становищем, з проханням повідомляти (можете, назвавши себе, або анонімно) співробітників управління внутрішньої безпеки, які вислухають та перевірять надану Вами інформацію щодо протиправних дій працівників податкової та митної сфери, в тому числі податкової міліції. Конфіденційність звернень гарантуємо.

Наявну інформацію просимо Вас повідомляти на цілодобову телефонну лінію сервісу “Пульс” (044) 284-00-07, або на телефон чергового УВБ ГУ ДФС у Львівській області (032) 297-36-09.

Також у письмовому вигляді Ваші звернення приймаються за адресою: 79003, м.Львів, вул. Стрийська, 35, УВБ ГУ ДФС у Львівській області.

Про Захід