На Хустщині молодик обікрав сусідів, яким допомагав по господарству

Опубліковано:

27-річний житель с.Крайниково Хустського району викрав бензопилу та електродрель із сараю свого 69-річного односельця. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, речові докази вилучено й буде повернуто власнику

Із заявою про крадіжку до Хустського відділу поліції звернувся 69-річний мешканець с.Крайниково. Пенсіонер повідомив, що з його підсобного приміщення хтось викрав бензопилу та електричну дрель. Суму завданих збитків потерпілий оцінив  у 6000 гривень.

Дільничний офіцер Хустського відділу поліції встановив особу, яка скоїла крадіжку. Нею виявився 27-річний односелець потерпілого. Як з'ясувалося, молодий чоловік допомагав сусіду по господарству. У підсобному приміщенні господарів  чоловік помітив бензопилу та дрель й вирішив їх вкрасти. Вибравши ввечері час, коли господаря не було вдома, крадій зайшов на подвір'я, пішов до сараю, звідки скоїв крадіжку. Крадену бензопилу сховав у іншого сусіда в хліві, а дрель поніс додому.

Крадене чоловік мав намір продати. Речові докази вилучено й буде повернуто власнику.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням у приміщення. Рослідування триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

Про Захід