Хустський замок підкорюватимуть на «залізних конях»

Опубліковано:





 7-8 листопада в місті над Тисою відбудеться відкритий чемпіонат із кросу-кантрі. Проводить захід Хустське міське велооб'єднання. Про це “Про Заходу” повідомляє “Карпатський об'єктив”.

До змагань можуть долучитись усі бажаючі закарпатці, попередньо зареєструвавшись на сайті підтримки велосипедних змагань. Слід зазначити, що Хустський замок на “залізних конях” велолюбителі підкорюватимуть вперше. Маршрут змагань є надзвичайно складним із-за нерівної дороги та природних перешкод, але подібні естафети додають спортсменам впевненості в собі, адреналіну та суттєво підвищують професійний рівень.

– Ми вже їздили стежками опришків, підкорювали найвищі вершини області, долали 100-кілометрівку, тож чому б не спробувати екстремальний спорт, круті віражі серпантину, що ведуть до фортифікаційного комплексу, – розповів один з учасників велооб'єднання Сергій Хомин.

До слова, учасники кросу обов'язково бути оснащені захисною амуніцією – шоломами та наколінниками. Вітаються також елементи національних атрибутів, прапорці.


Про Захід