Відбувся форум місцевого розвитку Ужгорода

Опубліковано:

Стан впровадження мікропроекту компоненту “Розумні міста” і проекту ЄС/ПРООН “МРГ-ІІІ” та Ужгородської міської ради – створення екосистеми “Кабінет Ужгородця” обговорили напередодні на 8-му форумі місцевого розвитку Ужгорода. Йшлося також про затвердження мікропроектної пропозиції “Розумна лікарня”.

У форумі взяли участь муніципальний координатор проекту, начальник відділу експлуатації житлового фонду та інженерних мереж департаменту міського господарства Ужгородської міськради Марина Куберка, голова правління ОСББ “Дружба” Володимир Буркало, координатор Проекту ЄС/ПРООН “МРГ-3” у Закарпатській області Любов Павлович, представник ГО “ВГОЛОС” Владислав Панін, начальник відділу програмного та комп'ютерного забезпечення міськради Микола Урста та ін.

Відкрила форум керуючий справами виконкому Ужгородської міськради Олена Макара, яка, зокрема, повідомила, що міською радою завершено мікропроект “Кабінет Ужгородця”, який реалізовувався спільно з проектом ЄС/ПРООН “МРГ-ІІІІ” та ГО “ВГОЛОС”, система наразі працює в тестовому режимі. Громадськості Кабінет презентують найближчим часом.

Обласний координатор Любов Павлович розповіла, що мікропроектна пропозиція “Розумна лікарня” передбачає надання мешканцям Ужгорода можливості реєструватися для надання медичних послуг, а також відслідковувати використання медикаментів, що оплачуються за рахунок міського бюджету.

Про Захід