На першому пленарному засіданні шостої сесії облради парламентарі подали близько 20 запитів

Опубліковано:

Так, Денис Ман звернувся із запитом щодо створення обласного інклюзивного ресурсного центру розвитку дитини та забезпечення належного його функціонування. Як зазначив депутат, представники благодійної організації “Комітет медичної допомоги в Закарпатті” та громадської організації “Щасливі діти” просять сприяти в реалізації програми “Психолого-педагогічного та медико-соціального супроводу дітей і дорослих із розладами аутистичного спектру на 2016-2020 роки”. Вони наголошують, що в рамках цієї програми не реалізовано жодних практичних рішень, головне з яких – створення обласного інклюзивного ресурсного центру розвитку дитини.

 В іншому своєму запиті Денис Ман просить не допустити виділення сільськими радами земельних ділянок вздовж та впоперек лижних трас для будівництва чи ведення сільського господарства.

Інший обласний депутат – Іван Курах просив виділити кошти на закупівлю медичної апаратури для Воловецької ЦРЛ, в іншому запиті – вирішити питання приватизації земельної ділянки мешканки с.Річка Міжгірського району.

Петро Добромільський та Іван Савко подали своє прохання: включити у план співфінансування інвестиційних проектів в рамках співробітництва Закарпатської області та Краю Височина Чеської Республіки на 2017 рік потреби Іршавщини. Зокрема, заміну вікон, утеплення фасаду АЗПСМ в с.Білки; капремонт покрівлі, утеплення фасаду та заміну вікон АЗПСМ с.Імстичева; реконструкцію системи опалення  із заміною опалювального обладнання в АЗПСМ с.Бронька; капремонт ДНЗ №5 с.Заболотне. Проектно-кошторисна документація по цим об'єктах виготовлена та проходить  відповідну будівельну експертизу.

Михайло Станко порушив питання  про виділення коштів для ремонту ділянки обласної автомобільної дороги місцевого значення Іршава-Білки-В.Раковець-Вільхівка, яка  знаходиться на балансі Служби автодоріг у Закарпатській області.

Михайло Бойчук клопотав про виділення коштів на капітальний ремонт дороги та влаштування берегоукріплення в урочищі “Гук” Косівсько-Полянської сільської ради Рахівського району

           Усі запити підтримані депутатським корпусом та направлені у відповідні інстанції для вирішення.

Прес-служба Закарпатської облради 

Про Захід