У парку в Тернополі планують збудувати офіс, торговий центр і… туалет з кущиками

Опубліковано:

Новиною номер один в Україні сьогодні є блокування торгівлі з окупованими територіями. У Тернополі також є найважливіша новина – генеральний план. І також є люди, які намагаються блокувати його прийняття.

Подейкують, що спробу прийняти цей документ запланували на 24 лютого. А ще подейкують, що таким чином дехто у міській раді хоче прикрити гріхи минулого і суттєво вплинути на майбутнє, інформує “ПроТе”.

Вплив на майбутнє полягає у тому, що у разі узаконення чиїхось планів тернополяни можуть втратити дуже багато. Але не всі. Дехто якраз дуже багато здобуде.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук депутат міської ради Андрій Шкула розповідає про ділянку розміром у 43 сотих, що у парку імені Тараса Шевченка. Нині там знаходиться туалет. Хоча який туалет – спогад про нього. Згідно з новим генеральним планом там буде офісне приміщення. А до нього ще й торговий комплекс. А щоб вони не сумували, не виключено, що збудують ще й якийсь будиночок. У нашому місті вистачає людей, яким подобається жити у парковій зоні.

А щоб тернополяни не почували себе обділеними і мали таки де справити природну потребу, на цій ділянці планують залишити кілька дерев і кущиків.

Таким чином тут, як мовиться, і вовки будуть ситі, і козам щось перепаде.

Про Захід