У Рівному мешканці перекрили бетонними блоками об’їзну дорогу (Фото)

Опубліковано:

Жителі пров. Шпанівський у Рівному знову перекрили вулицю. Люди протестують проти того, що у приватному секторі відкрили об'їзну дорогу. Ширина їхніх колись сільських вуличок (колись вони належали до с. Тютьковичі), не дозволяє розминутися й двом авто, а рух тут як у центральній магістралі міста.

Протестувальники перекрили дорогу бетонними блоками. Люди скаржаться, що на цих вулицях багато дітей, а дорога до школи стала дуже небезпечною, оскільки немає ні пішохідного тротуару, ні зебри. Односторонній рух і знак, який обмежує швидкість автівок, водіїв не зупиняють, повідомляє “Голосно”.

Це вже четверта за ліком акція протесту мешканців цього мікрорайону. Після ремонту дороги вона стала ще вужчою, а для пішоходів зовсім не залишилося простору. Натомість для водіїв вона найкоротша об'їзна з мікрорайону “Північний” на вул. Князя Володимира і залізничний вокзал.

Мешканці вже звертались до влади з проханням обмежити рух транспорту чи хоча б покласти лежачих поліцейських. Однак тут поставили лише знак, який забороняє рух великогабаритних автомобілів і зробили рух паралельними вулицями одностороннім. Та незабаром знак кудись зник. 

Патрульні поліцейські розвели руками і пообіцяли дати припис встановити новий знак. А представники міської влади згоди з мешканцями так і не дійшли. Прибрати бетонні блоки останні не дали, пообіцвши стояти до ранку.

Про Захід