Оригінальні акумуляторні батареї Toyota – гарантований заряд енергії            

Опубліковано:

Сучасні автомобілі Toyota обладнані безліччю електронного обладнання, яке дає змогу легко та безпечно керувати автомобілем і отримувати від цього максимум задоволення.

Деякі системи автомобіля, зокрема навігаційна і мультимедійна, система допомоги під час паркування та інші,  потребують надійного електроживлення. Саме тому необхідно використовувати потужні акумуляторні батареї.

Спеціально розроблені для автомобілів Toyota, вони ідеально підходять до відповідної моделі та не потребують додаткових кріплень.

Однією з основних переваг оригінальних акумуляторних батарей Toyota лінійки Optifit є трирічна гарантія* виробника без обмеження пробігу. Гарантія діє за умови встановлення оригінальної батареї Toyota та щорічної перевірки батареї й електрообладнання автомобіля у офційного дилера Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”.

Ідеальне поєднання показників температури холодного запуску та ємності акумуляторної батареї забезпечує надійну роботу за будь-яких погодних умов.

Завітайте до офіційного дилера Toyota в Закарпатті у період з 1 лютого по 30 квітня 2017 року  та скористайтесь спеціальною ціновою пропозицією.

Оригінальні акумуляторні батареї  Toyota стануть надійним та якісним  помічником у повсякденній експлуатації Вашого автомобіля.

Детальніше за тел.: 097 926 30 00 або 099 773 44 47

або за адресою:       м. Ужгород,  вул. Урожайна, 44

 www.toyota.uz.ua

*Гарантія розповсюджується на оригінальні акумуляторні батареї Toyota, придбані та встановлені в офіційному дилерському центрі Toyota, за умови дотримання вимог експлуатаційної документації. 

 

Про Захід