Як у Рівному городяни змусили відповісти обласних керівників за холодні батареї

Опубліковано:

Сьогодні, 14 лютого, жителі мікрорайону Рівного, які не отримують повноцінного теплопостачання від котельні “Укртепло”, зібралися перед приміщенням Рівненської облдержадміністрації і облради.

Кілька десятків протестувальників вимагали, щоб їхні помешкання обслуговувало, як і колись підприємство “Рівнетеплоенерго”. За словами протестувальників, тоді не було проблем з теплопостачанням. А почалися вони, коли право на теплопостачання передали компанії “Укртепло”, інформує “ЗІК”.

Оскільки голова Рівненської ОДА у той час перебував на засіданні колегії, учасники пікету піднялися у приміщення і там висловили свої вимоги керівникам області і міста.

Міський голова Рівного Володимир Хомко і голова Рівненської лблдержадміністрації Олексій Муляренко повідомили, що від завтра місто включає у цьому мікрорайоні свою котельню. Вона вийде на проектну потужність за день-два. Тоді мер пообіцяв особисто перевірити, чи тепло в квартирах.

Наразі, словами городян, температура у їх квартирах не перевищує 12 градусів тепла, а температура теплоносія на виході з котельні — 24 градуси.

 

Деякі протестувальники, аби привернути увагу влади до проблеми, пропонували перекрити центральну вулицю Рівного Соборну, але зрештою відмовилися від її втілення.

Про Захід