Рятувальники поїли чаєм різників-гентешів

Опубліковано:

Рятувальники пильнували безпеку під час ХІ Міжнародного фестивалю різників-гентешів та навчали людей правилам пожежної безпеки.

11 лютого в селі Геча Берегівського району традиційно провели ХІ Міжнародний фестиваль різників-гентешів. До цього заходу долучилися і місцеві рятувальники.

Так як під час даного заходу використовуються джерела відкритого вогню, першочерговим завданням працівників ДСНС було оперативне реагування на можливі надзвичайні події та попередження випадків травмування людей.

Під час чергування вогнеборці також роз’яснювали відпочиваючим правила поведінки в різних життєвих ситуаціях та демонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки. Кожен охочий міг роздивитися пожежно-рятувальне обладнання та спорядження, котрим укомплектований спецавтомобіль, а також одягнути бойовий одяг вогнеборця.

По-скільки даний фестиваль проходив поза межами населеного пункту, рятувальники розгорнули мобільний пункт обігріву. Тут гості мали можливість зігрітися від холоду та попити гарячого чаю.

ДСНС України в Закарпатській області.

Про Захід