Завтра судитимуть колишнього директора магазину «Корзо»

Опубліковано:

Визнана судом винною, Наталія Запорожець, раніше увійшовши у змову з відомим екс-депутатом, шахрайськими методами відібрала спільний магазин від співвласників.   
Завтра, 09.02.2017р.о 9:00 годині апеляційний суд Закарпатської області під головуванням Наталії Мишинчук буде повторно  ‎розглядати  апеляційну скаргу ТОВ “Магазин Взуття” на вирок міськрайонного суду від 06.05.2015р., яким колишнього директора Наталію Запорожець визнано винною в розкраданні майна товариства та засуджено до чотирьох років позбавлення воли з умовним відбуванням покарання. 
Нагадаємо, що 02.06.2016р. Касаційний суд скасував ухвалу апеляційного суду від 23.11.2015р., якою апеляцію товариства як потерпілого було відхилено, доручивши апеляційному суду більш ретельно перевірити матеріали и доводи скаржника. 
‎Органи розслідування, на думку скаржника, не правильно кваліфікували дії пані Запорожець, для того, щоб дати їй можливість уникнути реального відбування покарання.

Наразі  суд неодноразово відкладав судові засідання за ініціативою засудженої, також змінювався склад  судових колегій, що перешкодило завершенню  розгляду справи.

Громадськість пильно спостерігає за перебігом розгляду даної справи. Усі сподіваються, що невдовзі стануть свідками торжества закону та справедливості над злочинністю та обманом. Заручниками прикрих обставин стали літні люди, що були занадто довірливими до своєї колеги, яка зухвало зрадила їх та обідрала до нитки, змусивши роками ходити по судових залах. 

Власниці магазину просять представників ЗМІ, активістів та небайдужих громадян прийти на засідання і підтримати їх у цій боротьбі з рейдерами.  

Ініціативна група колективу ТОВ "Магазин взуття". 

Про Захід