Тернополянин став абсолютним чемпіоном Кубка України з лижних гонок

Опубліковано:

На розташованому в Яворові Турківського району Львівської області Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України визначилися володарі нагород Кубка України з лижних гонок серед спортсменів з вадами слуху.

На лижні в суперечці чоловіків не було рівних фаворитові всеукраїнських стартів, тридцятирічному заслуженому майстрові спорту Андрієві Андріїшину з Тернополя. Спортсмен здобув золоті нагороди на дистанціях 10 км класичний стиль, 1200 м спринт та 10 км вільний стиль мас-старт. Андрій Андріїшин представляє Тернопільський центр та ДЮСШІ “Інваспорт”. Наставником чемпіона є заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України Віктор Федорчак, повідомляє "ІПТ".

Потрібно відзначити й успішний виступ іншого підопічного Віктора Федорчака: молодший на десять років за Андрія Андріїшина студент Тернопільського ВПУ №4 Юрій Каськів в бігу класикою на 10 км і в спринті на 1200 метрів посів шості місця, а в мас-старті вільним стилем на дистанції 10 км увійшов до п'ятірки кращих.

Додамо, що нещодавно Андрій Андріїшин виступав і в розіграші Кубка України з лижних гонок серед здорових спортсменів і зміг вибороти п'яте місце в перегонах на п'ятнадцять кілометрів вільним стилем. Ці змагання проходили на навчально-спортивній базі “Тисовець” на Львівщині.

Про Захід