Найпопулярніше питання на прийомі у мера Ужгорода – ремонт дахів багатоповерхівок

Опубліковано:

Більше чверті з чотирьох десятків звернень, з якими сьогодні ужгородці прийшли на особистий прийом до міського голови Богдана Андріїва, стосувалися ремонту дахів багатоповерхівок. Чималий сніг, а відтак і відлига призвели до протікання багатьох покрівель. Приходили і поодинці, й цілими групами – з будинків на вул. Заньковецької, 6 та 17, Загорської, 12 і 26, Грушевського, 49, Сечені, 29 та 50, Оноківської, 12, Гойди, 6, Ракоці, 18, Можайського, 30, Добрянського, 4. Чимало з цих будинків – уже ОСББ, які самі б мали вирішувати проблеми, також далеко не в усіх повністю мешканці сплачують за послуги. 

Були звернення і щодо підвалу, де збирається вода у багатоквартирному будинку в мікрорайоні Шахта, щодо забудови, а ще – кілька прохань обрізати дерева в дворах. Просили люди і допомогти з приватизацію житла, у тому числі було колективне звернення від мешканців одного з гуртожитків. 

Звернулися до міського голови з проханнями чоловік-переселенець та жінка, чоловік якої, за її словами, багато років працював у Росії, але йому не надали документи про це і він не отримує пенсію.

Традиційно чимало було також прохань про надання матеріальної допомоги, насамперед на лікування, і звернень щодо виділення земельних ділянок. З останнім питанням підходила й вдова загиблого воїна АТО, родина якого переселилася в Ужгород з іншого району Закарпаття.

Про Захід