Поліцейські охорони Закарпаття удосконалили професійні навички дій в системі єдиної дислокації (Фото)

Опубліковано:

Більше сотні працівників ГУ НП з усієї області вдосконалили свої професійні навички. Участь в навчаннях взяли загін спеціального призначення ГУ НП області, патрульної поліції та працівники Управління поліції охорони Закарпаття.

– Поліцейські охорони працюють в системі єдиної дислокації з підрозділами поліції. Бійці повинні знати, як діяти в тій чи іншій ситуації, – зазначив присутній на навчаннях заступник Управління поліції охорони Закарпаття Сергій Лисенко.

Поліцейські відпрацювали тактику дій у нестандартних ситуаціях. Учасників було поділено на підгрупи, у складі яких вони виконували практичні завдання. Зокрема, навчалися надавати першу медичну допомогу, освоювали навички порятунку людини від вогню, а також відпрацювали тактику дій під час затримання злочинця.

– У робочих буднях нам часто доводиться втілювати на практиці ці навики, яким нас навчають якраз на таких заняттях. Тому, вони необхідні, аби вдосконалюватися, – розповів учасник занять Василь Васильняк, командир взводу роти УПО Закарпаття.

Після практичних занять учасників навчань чекало відпрацювання відповідно до оперативного плану "Хвиля". Поліцейські удосконалювали навички злагоджених дій, необхідних для успішного виконання оперативно-службових завдань в умовах ускладненої оперативної обстановки та масових заворушень.

– Наші завдання, як працівників поліції – завжди захищати права і свободи громадян. Ці навчання ні в якому разі не націлені на розгін якихось мирних акцій. Ми навчаємося, тому що маємо навчатися, щоб вдосконалювати свої навики, адже працівники поліції мають уміти злагоджено забезпечити громадянам громадський порядок, – наголосив Роман Ус, начальник Управління превентивної діяльності ГУ НП в Закарпатській області.

Подібні навчання проводилися планово. Їх результат – нові знання та вдосконалення дій в системі єдиної дислокації. Варто додати, підготовку поліцейських Закарпаття керівники ГУ НП оцінили балом "добре".

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

Про Захід