Юна ужгородка – “Фея Квіткової планети”! (ФОТО)

Опубліковано:





В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція закарпатської маленької красуні Крістіни Михалчич. Дівчинка цього року представляла Україну на міжнародному дитячому фестивалі культури та мистецтв “Little Miss World 2014”, який проходив в Турції (Анталії) з 28 вересня по 4 жовтня.

Крістіна отримала дві достойні нагороди: за кращий арт-костюм “Фея Квіткової планети” та офіційний титул – “2nd Princess of Europe 2014”. Як розповіла мама юної конкурсантки Надія Михалчич, ще навесні Крістіна брала участь у дитячому фестивалі краси та таланту “Міні-міс України” і отримала перемогу в одній з номінацій “Міні топ-модель Києва -2014”, а також запрошення представляти Україну на фестивалі в Туреччині. “Графік був дуже напруженим,- каже мама дівчинки,- пізно увечері учасниці розходилися на відпочинок. За весь час Крістіна всього раз побувала на морі. Конкурс був набагато складніший, ніж у Києві, члени журі приїхали з 15 країн”.

“У конкурсі брали участь 45 учасниць з різних країн, – каже Крістіна. – Багато дітей танцювало, співало, робило гімнастичні трюки. А ще у нас була вечірка на 4-поверховій яхті-піратському кораблі. Корабель не доплив до берега трохи і нам треба було проплисти по морю і знайти скарб. Я не злякалася і стрибнула у море. Плавати мене навчила мама”.

Крістіна розповідає, що хоче всюди встигнути, крім навчання в школі ходить на різні гуртки: малювання, танці, хоче записатися на гімнастику, фортепіано та плавання.

“Діти були дуже підготовані,- додає Вікторія Німець, модель, хореограф школи моделей А'Star. – Основна підготовка Крістіни тривала під час очікування ще першого конкурсу в Києві. Вона інтенсивно займалася, мала додаткові уроки. Виступила на найкращому рівні і ми дуже пишаємося, що наші учениці досягаються такого рівня, їх запрошують на фото сесії у рекламні кампанії та у відомі журнали”.

Костюм “Квіткова фея”, як розказує Надія Михалчич, вразив усіх: і учасниць і журі. У квітах було все: і маленька спідничка, і пишний шлейф, чобітки та парасолька. Журі навіть фотографувалося з маленькою квітковою феєю.
Наступна мрія дівчинки – взяти участь у одному з новорічних конкурсів. Найближчий відбудеться у Польщі в січні.


Про Захід