Упродовж минулої доби на Закарпатті зійшло 8 снігових лавин

Опубліковано:

Упродовж вчорашнього дня, 2 лютого, на Закарпатті зійшло 8 снігових лавин, повідомило У ДСНС України в Закарпатській області.

О 12:10 в оперативно-рятувальну службу ДСНС України в Закарпатській області поступило повідомлення про сходження трьох снігових мас (загальний об'єм близько 85 мз) на автошлях  місцевого значення поблизу с. Вільшани, Хустського району. Як наслідок, рух транспортних засобів  було припинено повністю. О 13:20 сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

О 12:32 зійшла снігова лавина (загальний об'єм близько 150 мз) на автошлях місцевого значення поблизу с. Нересниця, Тячівського району. Рух транспортних засобів було припинено в обох напрямках. О 14:40 сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

О 15:00 – сходження снігової лавини (загальний об'єм близько 120 мз) на автошлях місцевого значення поблизу смт Усть-Чорна Тячівського району. О 16:40 сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

Близько 15:12 виникло сходження снігової лавини (загальний об'єм близько 20 мз) на автошлях державного значення Н-09 Мукачево – Рогатин, поблизу с. Костилівка, Рахівського району. Як наслідок,  рух транспортних засобів було обмежено та здійснювався у реверсному режимі. О 15:30  сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

О 19:25 – зійшла снігова лавина (загальний об'єм близько 60 мз) на автошлях державного значення Н-09 Мукачево – Рогатин, поблизу с. Ділове, Рахівського району. О 21:45 сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

О 20:05 виникло сходження снігової лавини (загальний об'єм близько 30 мз) на автошлях місцевого значення, поблизу с. Розтоки Рахівського району. О 21:15 силами місцевого населення та техніки Рахівського ДЕД сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

 

Про Захід