У міськраді провели зустріч щодо майбутнього турніру з хокею в Ужгороді

Опубліковано:

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з головою Закарпатської обласної федерації хокею Василем Ябриком – обговорили допомогу міської влади в проведенні міжнародного турніру, приуроченого до 100-річчя закарпатського хокею.

Льодові баталії відбудуться 11–12 лютого на ковзанці "Ice Land" (біля ТЦ "Дастор"), очікують участь 4 команд із сусідньої Словаччини. 

Василь Ябрик зазначив, що цього року відзначається не лише 100-річчя хокею Закарпаття, а й 70-літній ювілей створення в Ужгороді команди "Спартак", яка представляла Українську РСР на Чемпіонаті Радянського Союзу. В честь цієї команди зараз триває поточний хокейний чемпіонат нашої області. 

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що столітній ювілей – дуже поважна дата і вкрай важливо, що після деякого занепаду хокей Закарпаття знову відроджується, багато роботи проводять із підготовки юних спортсменів. 
На зустрічі йшлося про формат проведення міжнародного турніру, відзначення кращих гравців у різних номінаціях, обговорили, як зробити перебування в Ужгороді учасників команд-гостей цікавим та приємним.

Про Захід