Закарпатець перевозив понад 6 тисяч пачок цигарок у п’яти схованках в автівці

Опубліковано:

Учора, прикордонники Чопського загону запобігли одразу трьом спробам незаконного перевезення через кордон контрабандних цигарок. Відтак, у пункті пропуску “Тиса” правоохоронцями під час поглибленого огляду мікроавтобуса “Мерседес”, спільною оглядовою групою було виявлено 224 пачки цигарок “Marlboro” та “LM”. Громадянин Румунії, який керував мікроавтобусом, намагався провезти свій “скарб” подвійному дні спального місця.

У тому ж пункті пропуску у ході огляду легкового автомобіля “Кіа”, що належить нашому співвітчизнику, виявлено 6500 пачок цигарок марки “Compliment”. Для перевезення тютюнових виробів в автомобілі було облаштовано п'ять тайників.

Ще 877 пачок цигарок “Winston” та “Marlboro” було виявлено прикордонним нарядом пункту пропуску “Ужгород”. Тютюнові вироби незаконним шляхом намагались перевезти у стелі салону мікроавтобуса “Мерседес” під декоративною обшивкою.

В усіх випадках цигарки та транспортні засоби, в яких вони перевозились, вилучено. Загальна сума оцінки конфіскату сягнула понад 550 тисяч гривень. 

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

 

Про Захід