Мукачівський ЦНАП опрацював майже 20 тисяч звернень містян

Опубліковано:

Сьогодні на засіданні Мукачівського міськвиконкому аналізували стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах. Головне досягнення – Мукачево першим в області перейшло на електронний документообіг. В міськвиконкомі відмовилися від паперового обігу документів. Залишилися в обігу лише ті документи, які повинні подаватися на папері за вимогами безпеки. Система в автоматичному режимі дозволяє контролювати якість і хід виконання рішень. Системою охоплені процеси реєстрації, відпрацювання та контролю вхідних, вихідних, нормативних документів і звернень громадян.

Як зазначив заступник міського голови-керуючий справами виконкому Олександр Галай минулоріч до виконавчого комітету надійшло 3619 документів, 3191звернень громадян, 19878 заяв до Центру надання адміністративних послуг. Від органів влади вищого рівня надійшло 174 розпоряджень, 15 доручень, 788 листів. Було прийнято 50 розпоряджень міського голови, затверджено 10 заходів. Від силових структур за рік надійшло 926 документи; з закладів культури, спорту та громадських організацій – 316 документів; з питань житлово-комунального господарства – 256 документів; від закладів освіти – 150; з промислових організацій, організацій транспорту, зв'язку та енергетики – 142 документ.

Загальним відділом виконавчого комітету контролюється стан виконання всіх документів. На періодичному контролі знаходиться 199 документів, з них щорічного інформування – 53; щоквартального інформування – 75; щомісячного інформування – 66; щотижневого інформування – 5.

У визначені терміни, посадовими особами виконавчого комітету, його відділів та управлінь упродовж звітного періоду подано 1783 інформацій про хід виконання звернень депутатів, розпоряджень голови облдержадміністрації, листів управлінь та відділів облдержадміністрації.

Переважна більшість документів знаходиться на контролі  в управлінні міського господарства, управлінні праці та соціального захисту населення, управлінні економічного розвитку та транскордонного співробітництва та відділі архітектури та містобудування.

На постійному контролі знаходиться питання щодо виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації". За 2016 рік надійшло 204 звернень від юридичних осіб та громадян.

Переважна більшість документів та звернень стосується вирішення соціально-економічних проблем, своєчасного розрахунку за спожиті енергоносії, виконання дохідної частини міського бюджету, підготовки господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період, благоустрою та санітарної очистки міста, питань створення ОСББ, вдосконалення роботи Центру надання адміністративних послуг.

Мукачівська міськрада

Про Захід