Закарпатців запрошують взяти участь у Національному конкурсі

Опубліковано:
В Україні триває черговий етап Національного конкурсу "Благодійна Україна – 2016", метою якого є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в країні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
Переможців визначатимуть в п'ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. Кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни та найефективніші доброчинні ініціативи відзначать унікальною нагородою "Ангелом добра", яку неформально іменують благодійним "Оскаром". Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні в Києві.
Всеукраїнська благодійна організація "Асоціація благодійників України", яка є засновником конкурсу, звертається до громадськості, закладів гуманітарної та соціальної сфери – отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників, волонтерів і меценатів Закарпаття з проханням надати кандидатури номінантів від області для участі в конкурсі. Останній термін подачі заявок – 19 лютого 2017 року.
Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. (067) 662-47-06 електронна пошта: [email protected]

Довідково: Національний конкурс "Благодійна Україна" став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. За чотири останні роки його проведення на адресу Оргкомітету надійшло понад 1500 заявок від благодійних і громадських організацій, установ та громадян. Чотири роки поспіль експерти "Зеленої книги української благодійності" називають конкурс найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності в Україні.
До Наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко, директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій Жадан, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя. Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду "Приятелі дітей".
При підготовці та проведенні Національного конкурсу "Благодійна Україна" Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Співорганізатором конкурсу є Міністерство соціальної політики України, конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров'я та Міністерство культури України. Постійним партнером є Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

Прес-служба ОДА
 
 
 
 

Про Захід