Міський голова Ужгорода розповів чи відсторонять Іштвана Цапа від роботи

Опубліковано:

Сьогодні, 26-го січня, в Ужгороді після засідання сесії Ужгородської міської ради, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв прокоментував ситуацію щодо вчорашніх обшуків у міській раді.

"Все, що мені відомо, з вчорашньої прес-конференції в прокуратурі та із сторінки генпрокурора, більше в мене інформації немає. Вчора він (Іштван Цап – авт.) офіційно перебував у відрядженні в Києві на засіданні комісії з питань встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення разом з керівником КП "Водоканал" Станіславом Карташовим. Вчора я спілкувався з ним (Іштаваном Цапом) ранком, коли він перебував на засіданні комісії. Пізніше з ним зв'язку не було", – зауважив голова міськради та підтвердив, що вчорашні новини стали для нього шокуючими.

На питання чи знає Богдан Андріїв людину зафіксовану на фото із затримання, яке оприлюднили правоохоронці, міський голова відповів, що йому не відомо, хто це.

"Був проведений обшук в кабінеті Іштвана Цапа. Крім того, опергрупа працювала у кабінеті мого помічника. Обшуку там не було, просто ця група працювала там із документами. Більше я не можу нічого сказати, є процедура таємниця слідства, більш детальна інформація мені невідома", – наголосив міський голова.

Також голова Ужгородської міської ради підтвердив, що один із "земельних" проектів, який зняли з розгляду на сьогоднішній сесії справді стосується цієї справи. Богдан Андріїв відзначив, що рекомендували зняти питання з розгляду правоохоронці. Щодо земельної ділянки, яке фігурувала в рішенні, то міський голова назвав локацію: "Це адреса – це кінець Собранецької і об'їзна дорога, там здається є заправка і автомийка".

На питання про те, чи буде Іштван Цап відсторонений від посади міський голова відповів, що він буде мати зустріч з правоохоронними органами, дослухається до їх рекомендації, і потому буде прийматися рішення.

"Про Захід"

 

Про Захід